Salam semua... semoga ceria dan sihat selalu.
Kelas ini dihadiri oleh Umie Samsul yang gigih memperkayakan ilmu w/pun masih bekerja di UPM Serdang.Semoga Umie berjaya dalm bidang yg diceburi dan menjadi kebanggaan suami dan anak2... memang seronok kenal ngan Umie, Kak ija suruh panggil mak ngah aje.
Umie ikhlas mencari guru yg telus katanya.. dan mak ngah seboleh mungkin untk tidak menghampakannya. Untuk melihat kreativiti Umie, anda boleh layari ..Umieja homemade chocolate (http://chocolateumie.blogspot.com). Terima kasih krana sudi dtang beljar ngan mak ngah.
Untuk makluman anda yang dihormati, kek yang akan dibawa pulang bukanlah kek sponge yang kering berderai sebaliknya kek adalah moist, sedap dengan topping dari coklat yang terpilih sahaja, bukan coklat masakan yang biasa2. Beratnya hampir mencecah 2 kg !!! Anda bolah membuat sample dari kek itu ye...Cara2 membaking kek agar cantik samarata, tak perlu dibuang bahagian yang lebih tinggi akan diberi penerangan kepada student...hidangan ringan juga disediakan, kelas berlangsung santai dan happy. InsyaAllah.